Els nens florestans, protagonistes d'avui a la Festa Major


  • Comparteix:

Un grup de teatre a la Floresta

Un grup de teatre a la Floresta

Els nens es converteixen avui en protagonistes de la Festa Major de la Floresta. Un conjunt d'activitats i jocs preparats especialment per als més petits obren aquest últim dissabte de Festa Major. Un concurs de paelles i l'orquestra Mauri Sextet són altres de les activitats preparades per aquest dissabte.

Des de les onze del matí i fins la una els més petits podran gaudir d'un conjunt d'activitats com inflables i jocs. A la mateixa hora, la comissió de festes també ha preparat un concurs de Trenca Closques adreçat a infants i adults.

La festa continua amb tallers infantils des de les dotze al Casal Infantil i al Centre Obert Can Llobet. El toc gastronòmic arriba a dos quarts de dues amb la setzena trobada de Mestres Paellers. Els experts arrossers podran demostrar les seves dots culinàries amb aquest concurs. L'orquestra Mauri Sextet tancarà el dissabte fent ballar a tots els florestans.

La comissió de Festes ha preparat un seguit d'activitats programades al llarg de la setmana com campionats de cartes i dòmino. Diumenge seguiran les activitats infantils tot i que el plat fort vindrà de mà del concert d'havaneres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.