Un fragment d'una novel·la inèdita de Baltasar Porcel es publicarà al novembre


  • Comparteix:

Baltasar Porcel en una imatge d'arxiu

Baltasar Porcel en una imatge d'arxiu

L'editorial Destino publicarà al novembre en català i castellà l'obra 'El cel i la terra segons Baltasar Porcel'. Aquest treball de l'escriptor recentment desaparegut que havia residit durant anys a Valldoreix recollirà 20 peces, incloent fragments de les seves novel·les, assajos i articles periodístics. A més també hi tindrà cabuda el primer capítol d'una novel·la que va començar a escriure i va quedar inacabada.

Es tracta del començament d'una novel·la que s'havia de dir 'Els gegants' i, tot i que és només un fragment, l'editorial assegura que és un text madur, ja que va ser revisat diverses vegades i conté el pla de la novel·la sencera.

El protagonista és Joanot Colom, heroi de la revolta mallorquina del segle XVI contra l'Emperador Carles V, i el relat tracta temes com la llibertat, el poder, l'individualisme, l'art i els mites.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.