Espart presenta el seu primer videoclip al Teatre del Raval de Barcelona

Espart ha escollit el tema 'Namorat' pel seu primer videoclip

Cultura

Publicat el 25/jul/09 per Quim Sala

El grup santcugatenc Espart presenta el seu primer videoclip aquest dissabte a Barcelona. El clip s'ha enregistrat al pavelló del CEIP la Floresta i mostra els membres de la banda suspesos a l'aire imitant les titelles. El tema escollit és 'Namorat' i es presentarà aquest dissabte a la nit al Teatre del Raval de Barcelona.

El primer disc d'Espart apareixerà al setembre, però els seguidors de la formació santcugatenca podran gaudir aquest dissabte de la presentació oficial del videoclip. 'Namorat' ha necessitat gairebé dos mesos de post-producció i actualment ja es pot trobar penjat a la xarxa.

El vídeo ha estat dirigit pel realitzador santcugatenc Roger Comella i ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament. La companyia gironina Deambulants, especialitzada en treballs verticals, ha col·laborat en la gravació del clip creant el muntatge necessari per suspendre a l'aire els membres de la banda.

El vocalista d'Espart, Axel Cayuela, ha avançat a Cugat.cat que els assistents es trobaran amb 'una petita sorpresa'. Com que la presentació es farà en una sala de teatre, Cayuela ha explicat que hauran d'adaptar l'actuació.

Axel Cayuela

És un bolo molt especial perquè el fem a un teatre petitet. Intentarem adaptar l'actuació a la sala de teatre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs The City's Last Noice seran els teloners del grup Espart, que començarà a actuar al Teatre del Raval de Barcelona a partir de tres quarts d'onze de la nit.