Zannou presenta als seus veïns valldoreixencs 'El truco del manco'


  • Comparteix:

Zannou durant la presentació de la seva pel·lícula

Zannou durant la presentació de la seva pel·lícula

'El truco del manco', el primer llargmetratge de Santiago Zannou, ha omplert aquest divendres el Casal de Valldoreix. Més de 300 persones s'han apropat fins a la projecció d'aquest muntatge que presenta una història de superacions personals davant les dificultats de la vida. Després de guanyar-se la crítica i adjudicar-se un Goya, Zannou, des de fa un any resident a Valldoreix, també ha convençut els seus veïns.

El cicle Cinema a la fresca de Valldoreix ha acollit aquest divendres la projecció de la pel·lícula 'El truco del manco', de Santiago Zannou. El propi director ha estat l'encarregat de presentar als seus veïns el seu primer llargmetratge.

La pel·lícula ha col·locat des de la seva estrena a Zannou en primera línia cinematogràfica. Companys de professió i crítics han lloat aquest primer treball, amb el que ha aconseguit el Goya al millor director revelació.

El director ha explicat a Cugat.cat com ha estat rebre un reconeixement.

Santiago Zannou

El reconeixement dels acadèmics és una sort, però sobretot dóna ganes de seguir treballant i superant-se, que és del que parla la meva pel·lícula.


Tot i així, Zannou ha superat aquest divendres un altre tipus de crítica. El cineasta ha compartit amb els seus veïns el seu primer llargmetratge. El director explica com ha estat l'experiència

Santiago Zannou

És una prova molt difícil. D'aquesta manera, els veïns em coneixeran una mica més, què penso i d'on vinc.


Després de l'èxit de 'El truco del manco', Santiago Zannou treballa ja amb un documental sobre el seu pare. A més, el director té previst posar-se a treballar en la seva segona pel·lícula, aquest cop centrada en el món de la prostitució.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.