Un taller de dibuix dissabte al matí per a joves i adults, nova aposta del Pou d'Art pel curs que ve


  • Comparteix:

Imatge del taller de pintura al Pou d'Art

Imatge del taller de pintura al Pou d'Art

Un taller de dibuix dissabte al matí per a joves i adults impartit per l'artista santcugatenc Adolf és la principal novetat del programa del Pou d'Art del curs 2009-2010. El nou curs amb activitats per a totes les edats començarà l'1 d'octubre després de l'èxit dels tallers d'estiu, segons ha afirmat la directora del Pou d'Art, Maria Fabre.

Els tallers s'adrecen a nens i nenes de més de dos anys, joves i adults. L'oferta d'activitats per als més menuts és variada. Els nens de dos anys poden apuntar-se a 'Taller d'art', on experimentaran amb els materials, les formes i els colors, i els de tres anys al 'Pre-taller', on treballaran sobretot amb pintures. Els petits de quatre a 10 anys poden inscriure's al curs d''Expressió plàstica', taller que busca desenvolupar la creativitat. A partir dels vuit anys, els nens poden participar a l'activitat 'La plàstica dels artistes', on es plantejarà un treball a desenvolupar a partir de l'obra d'un artista, i a 'Dibuix i pintura', basat sobretot en el dibuix figuratiu. Els nens de a partir 10 anys poden optar a treballar la pintura a l'oli o el còmic.

Pel que fa a joves i adults, poden inscriure's a cursos de dibuix i pintura d'iniciació o de perfeccionament de la tècnica.

Després de l'èxit dels tallers d'estiu, la directora del Pou d'Art, Maria Fabre, ha explicat que les expectatives per al proper curs són molt positives.

Maria Fabre

La veritat després de l'èxit increïble dels tallers d'estiu, estic molt animada. Crec que els cursos continuaran funcionant com fins ara o millor.


Per matricular-se al nou curs del Pou d'Art es pot fer a la mateixa galeria, via telefònica o a través d'internet. El preu de la matrícula és de 40 euros i de 35 pels alumnes del curs 2008-2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.