Vilarasau vol representar 'Pedra i Sang' a l'església del Monestir per celebrar el desè aniversari de l'obra

Representació de 'Pedra i Sang'

Cultura

Publicat el 27/jul/09 per Anna Berenguer

La directora teatral, Dolors Vilarasau, lamenta que el rector de la parròquia del Monestir, mossèn Blai Blanquer, no vulgui acollir la tradicional obra 'Pedra i Sang' a la seva església. A més, la responsable d'aquest muntatge s'ha negat a adaptar l'obra a aquest espai, tal com demanava Blanquer.

La directora teatral, Dolors Vilarasau, ha mostrat la seva disconformitat amb el rector Blai Blanquer davant la possibilitat que l'obra 'Pedra i sang' no pugui celebrar el seu desè aniversari a l'església del Monestir. La directora també s'ha posicionat davant les declaracions que el rector va fer a Cugat.cat fa uns mesos. Blai Blanquer va explicar que el muntatge no és adequat per presentar-se a una església ja que no té un rerefons religiós i els horaris també dificulten la representació.

La directora, Dolors Vilarasau, ho ha explicat a la tertúlia de Cugat Ràdio aquest divendres

Dolors Vilarasau

'Pedra i Sang' es pot retocar però no vull passar per una censura.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Vilarasau també ha apuntat el caràcter familiar de l'obra.

Dolors Vilarasau

Penso que 'Pedra i Sang' és una obra absolutament familiar i no té cap aspecte que s'hagi de tocar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La directora ha remarcat la necessitat de traslladar la representació a un espai més gran ja, que la sala Capitular, fins ara encarregada d'acollir el muntatge, s'ha quedat petita. De moment, la negociació perquè 'Pedra i sang' pugui representar-se a l'església continua oberta.