El 14è Curs de Lied recorda Schumann, Wolf i Mahler de la mà d'una vintena d'alumnes


  • Comparteix:

El Curs d'Interpretació de Lied, organitzat per les Joventuts Musicals d'Espanya, ha finalitzat aquest diumenge amb un concert de la mà dels alumnes i el posterior lliurament de premis. L'edició d'enguany ha volgut recordar tres figures de la música alemanya, Robert Schumann, Hugo Wolf i Gustav Mahler, i les seves principals obres.

El Curs d'Interpretació de Lied té l'objectiu d'assessorar els cantants i pianistes que vulguin perfeccionar la seva tècnica de representació d'aquest tipus de composicions.

Ho explica el director del curs, Wolfram Rieger.

Wolfgram Rieger

Les fites principals del curs han estat principalment parlar sobre el text i el símbols que en ell apareixen, a més de donar consell els alumnes sobre la lectura de les peces.




El punt i final a la setmana d'aprenentatge ha tingut lloc aquest diumenge a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria del Àngels. Els participants del curs han mostrat el fruit de l'estudi de les peces dels compositors alemanys Schumann, Wolf i Mahler.

Els alumnes han definit així la seva experiència al curs.

participants

Ha estat molt gratificant. M'agradaria repetir l'experiència./ Les eines ens han donat ens serveixen per altres tipus de composicions. / He après molt del professor Wolfram Rieger






El concert final dels alumnes del curs de Lied ha comptat amb la presència de la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.