La Biblioteca del Mil·lenari ret homenatge a les esportistes catalanes del segle XX


  • Comparteix:

Biblioteca Mil·lenari de Sant Cugat del Vallès

Biblioteca Mil·lenari de Sant Cugat del Vallès

La Biblioteca del Mil·lenari organitza una exposició biogràfica sobre les 13 dones pioneres en l'esport a Catalunya. La mostra, que pretén reconèixer les esportistes que varen fer història en el món de l'esport i que han ajudat a desenvolupar-lo, es podrà veure des d'aquest dimecres i fins el 23 d'agost.

L'atleta Anna Maria Martínez, la gimnasta Adela Piera, la pilot Pepa Colomer, les escaladores Maria Antònia Simó i Carme Romeu, les nedadores Carme Soriano, Montserrat Tresserras i Maria Pau Corominas, les esquiadores Montserrat Corominas i les germanes Conchita i Núria Puig, la futbolista Lolita Ortiz i Montserrat Mechó, són les 13 pioneres en l'esport a Catalunya que van fer història el segle passat.

L'exposició, oberta a tots els públics, organitzada per l'Ajuntament, és una iniciativa del Centre d'Estudis Interdisciplinaris de la Dona de la Universitat de Vic i ha estat cedida pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.