Les Lectures a la Fresca tanquen el cicle amb tres sainets del segle XVIII i amb èxit de públic


  • Comparteix:

Prop de 300 persones s'han donat cita a la plaça de Sant Pere per gaudir de la darrera interpretació del cicle de Lectures a la Fresca amb tres sainets de teatre burlesc català del segle XVIII. La cita, ajornada des de principis de mes a causa de la pluja, ha recollit textos anònims recollits per Josep Maria Sala Valldaura sota la direcció de Dolors Vilarasau. L'organització fa una valoració molt positiva de l'assistència a tot el cicle, que també ha inclòs la peça teatral 'Amadeus', de Peter Shaffer, i la novel·la 'Set dones i un home sol' del santcugatenc Víctor Alexandre.

Pedra i Sang ha recuperat aquest dijous a la nit la proposta que havia de donar el tret de sortida al cicle de lectures d'enguany però que la pluja va ajornar fins a finals de mes. Els textos escollits han estat tres obres teatrals catalanes del segle XVIII que han comptat amb l'actuació de Joan Berlanga, Joan Fàbregas, Llorenç Serrahima i Núria Tubau, entre altres.

La directora de l'espectacle, Dolors Vilarasau, ha explicat què ha fet especial l'espectacle.

Dolos Vilarasau

És un teatre de plaça que podia eludir la censura i ser en català.


El cicle d'aquest any de Lectures a la Fesca va començar finalment el dijous 17 de juliol, després que el dia 10 se suspengués l'espectacle d'aquesta setmana per la pluja. El primer text llegit dalt de l'escenari va ser la novel·la 'Set dones i un home sol' del santcugatenc Víctor Alexandre a la plaça Magí Bartralot. La setmana passada l'obra escollida va ser Amadeus' de Peter Shaffer, que va tenir lloc a la plaça de l'Om. Les tres cites han comptat amb entre 200 i 300 persones, un fet que demostra, segons Vilarasau, que el públic és fidel a les lectures.

Dolos Vilarasau

Amb aquests cinc anys hem fixat un públic que espera aquestes lectures.




L'objectiu de l'organització és continuar amb el cicle de cara als propers anys ja que després de cinc anys asseguren que està totalment consolidat a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.