Més de 50 actes ompliran la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La programació vol arribar a perfils de públic molt diversos

La programació vol arribar a perfils de públic molt diversos

Valldoreix ja té a punt la programació per la Festa Major d'enguany, que se celebrarà la segona i tercera setmana de setembre. Els valldoreixencs podran escollir entre activitats musicals, literàries i gastronòmiques, però també entre una oferta especialment pensada per a infants i joves. També en el marc de la celebració, l'avinguda Baixador és el tema central del tercer concurs de fotografia de Can Casulleras, en què els veïns poden participar fins el 9 de setembre.

Les fotografies participants en el tercer concurs de fotografia de Can Casulleras es poden presentar al Casal de Cultura de Valldoreix fins el 9 de setembre. La temàtica d'enguany és l'avinguda Baixador i l'objectiu, segons l'organització, és 'tenir un testimoni gràfic abans que comencin les obres de soterrament de les línies d'alta tensió'.

Més enllà del concurs, la Festa Major d'enguany arrencarà amb un concert que repassarà l'òpera, la sarsuela, els ritmes sudamericans i la cançó popular catalana. Dins els actes de la festa també hi ha prevista una actuació musical a la Nau de Cultura que homenatjarà el grup La Trinca. Les havaneres, el gospel i el hip-hop completen l'oferta musical.

La Biblioteca Vall d'Or respirarà aires de festa grossa gràcies als 'Contes de Festa Major', a càrrec de l'escriptora valldoreixenca Mònica Klose, i de la presentació del quart llibre de la veïna del districte Mariona Masferrer, titulat 'A punt de neu'.

El 16 de setembre els més menuts gaudiran d'un menú a la seva mida. Els ingredients de la jornada seran una xocolatada amb coca, gimcanes i manualitats, recorreguts amb carruatge, un dinar i l'animació del grup Cia Mamacaca. En canvi, el dia 18, la nit serà dels joves valldoreixencs amb una oferta plena de hip-hop, graffiti, 'street dance' i actuacions de grups locals.

A la Festa Major no hi faltaran tradicions com el concurs de tir, de paelles i la sardinada popular ecològica. Els actes s'han programat pel segon cap de setmana del mes i pels dies 16, 17, 18, 19 i 20 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.