El Monestir de nit, els gravats de Goya i un taller d'escriptura medieval, principals propostes culturals del cap de setmana


  • Comparteix:

Imatge del Claustre del Monestir, seu del Museu Sant Cugat

Imatge del Claustre del Monestir, seu del Museu Sant Cugat

El Monestir i la Casa Aymat seran els protagonistes de les propostes culturals d'aquest cap de setmana. El Museu de Sant Cugat organitza aquest dissabte a la tarda un taller d'escriptura medieval al Claustre del Monestir. El mateix indret acollirà, a la nit, una particular visita guiada a les fosques. Diumenge, la Casa Aymat oferirà una visita guiada a la mostra de gravats de Goya.

El taller d'escriptura 'Scriptorium per a tothom' d'aquest dissabte està dirigit als nens i nenes de 5 a 12 anys que vulguin aprendre la tècnica de cal·ligrafia dels monjos medievals. L'activitat comença a les cinc de la tarda. De la seva banda, la visita nocturna al Monestir recorrerà d'una forma diferent els racons més destacats del monument mil·lenari. La visita conclou amb el tast d'un pastís. Diumenge al migdia, el Museu Casa Aymat repassarà l'obra de Goya a través del seus gravats, amb una visita guiada a l'exposició 'Capritxos i Desastres'.

La cultura torna el proper cap de setmana, l'últim d'agost, amb activitats per a tot els públics. Una visita guiada al campanar, l'església i el claustre obrirà dissabte a les deu del matí les activitats del cap de setmana. Una hora després, els més petits tenen una cita al Museu de la ciutat. El taller 'El petit Oblat Conrad' mostrarà com fabricar titelles de dit a partir de materials reciclats, com taps de suro o roba negra. Goya continuarà sent el protagonista diumenge al migdia al Museu Casa Aymat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.