La galeria Canals prepara la tornada amb una exposició de pintors 'realistes'


  • Comparteix:

Canals-Galeria d'Art, al carrer de la Creu.

Canals-Galeria d'Art, al carrer de la Creu.

La galeria Canals inaugurarà l'1 de setembre l'exposició 'Sis realistes d'avui', que inclourà obres de sis artistes representatius de l'art català de la segona meitat del segle XX habituals d'aquesta sala d'art. Modest Cuixart, Gómez Gámez i Ramon Herreros són alguns dels creadors que ompliran l'espai del carrer de la Creu fins el 15 d'octubre.

Modest Cuixart, membre fundador del grup 'Dau al Set' i Creu de Sant Jordi, entre altres distincions, serà un dels reclams de la primera mostra de la temporada a la Canals. L'acompanyaran el santcugatenc Gómez Gámez, considerat un renovador de l'art figuratiu, i dos artistes vinculats a l'Escola Catalana de Tapís de la nostra ciutat, Jaume Muxart i Maria Assumpció Raventós. L'exposició 'Sis realistes d'avui' també inclourà obres de Francesc Artigau, amb influències del pop art, i Ramon Herreros, un altre habitual de la galeria Canals.

La sala del carrer de la Creu vol obrir amb aquesta proposta artística una tardor marcada per la crisi econòmica. El director de la galeria, Josep Canals, reconeix que la crisi afecta l'aspecte comercial de l'activitat, però no la creació.

Josep Canals

La crisi no ha d'afectar a nivell de creació, per tant, els de la indústria cultural hem de ser més creatius que mai.


El 8 de setembre, la galeria Canals inaugurarà una nova exposició de l'artista clàssic català Romà Vallès. Amb aquesta mostra començarà la col·laboració entre la galeria santcugatenca i el Club Cultura Tr3sC. Al mes d'octubre, paral·lelament a la Setmana de Poesia a Sant Cugat, s'inaugurarà una exposició conjunta de poemes de Marta Pessarrodona i pintures de Conxa Ibáñez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.