'Hamlet', '100% Tricicle' i 'Una comèdia espanyola', principals obres del primer quadrimestre del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Noa, Rosario i Los Chicos del Coro, en l'oferta musical de l'equipament municipal (27/ago/09)

Circ, màgia, poesia, òpera i sarsuela completen la programació al Teatre-Auditori (27/ago/09)


  • Comparteix:

Clownic, durant una actuació

Clownic, durant una actuació

'Hamlet' i 'Ricard II', de William Shakespeare, 'Una comèdia espanyola', de Yasmina Reza, i '100 % Tricicle', amb la companyia Clownic, són algunes de les obres teatrals del primer quadrimestre de la nova temporada del Teatre-Auditori. L'oferta també inclou els muntatges 'El joc dels idiotes', 'Nixon-Frost' i 'La vida por delante'. La nova temporada començarà l'1d'octubre.

Les representacions teatrals començaran el 16 d'octubre amb 'Hamlet', de Shakespeare. La versió del clàssic del dramaturg anglès està dirigida per Oriol Broggi i inclou en el repartiment Julio Manrique, Carme Pla i Carles Martínez.

'El joc del idiotes', de Francis Veber, serà el següent muntatge a visitar el Teatre-Auditori. Joan Pera i Lloll Beltran interpretaran el 6 de novembre aquesta adaptació teatral de Marc Rosich dirigida per Antonio Calvo.

Una setmana més tard, serà el torn de 'Nixon-Frost', un espectacle creat a partir d'un text de Peter Morgan. Dirigida per Àlex Rigola, l'obra compta amb Lluís Marco i Joan Carreras en el repartiment.

L'últim diumenge de novembre, Concha Velasco actuarà al Teatre-Auditori en l'obra 'La vida por delante', de Romain Gary. Dirigida per Josep Maria Pou, l'obra es representarà amb una escenografia construïda al taller de l'equipament municipal.

Clownic, un grup d'actors gestuals seleccionats pel Tricicle, actuarà a l'equipament municipal el 3 de desembre. També coneguts com a Tricicle 2, els tres actors oferiran l'espectacle '100% Tricicle', una antologia d'esquetxos de set espectacles del Tricicle.

'Una comèdia espanyola', de Yasmina Reza, arribarà al Teatre-Auditori el divendres 11 de desembre. La santcugatenca Sílvia Munt dirigeix l'obra, que inclou el també santcugatenc Ramon Madaula en el repartiment.

L'oferta teatral del quadrimestre finalitzarà a mitjans de desembre amb la representació de 'Ricard II', de Shakespeare. Dirigit per Carme Portaceli, el muntatge té com a intèrprets Manel Barceló, Carme González i David Bagès.

Els abonaments del primer quadrimestre del Teatre-Auditori es posaran a la venda el dimarts 8 de setembre. Una setmana més tard, començarà la venda general d'entrades. Per primera vegada, l'Oficina de Turisme vendrà entrades per a espectacles de l'equipament municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.