Circ, màgia, poesia, òpera i sarsuela completen la programació al Teatre-Auditori


Temes relacionats

'Hamlet', '100% Tricicle' i 'Una comèdia espanyola', principals obres del primer quadrimestre del Teatre-Auditori (27/ago/09)

Noa, Rosario i Los Chicos del Coro, en l'oferta musical de l'equipament municipal (27/ago/09)


  • Comparteix:

Juan Tamariz torna a Sant Cugat

Juan Tamariz torna a Sant Cugat

L'òpera, la sarsuela, el circ, la dansa i la màgia completaran l'oferta del primer quadrimestre de la nova temporada del Teatre-Auditori. L'òpera 'Il Pirata', la sarsuela 'Maruxa' i l'espectacle de dansa 'El trencanous' són algunes de les propostes d'aquests àmbits artístics.

El mag Juan Tamariz portarà l'espectacle 'Magia potagia' el 3 d'octubre al Teatre-Auditori. Tres anys després de visitar la nostra ciutat, Tamariz mostrarà nous trucs de cartes i de telepatia combinats amb el seu sentit de l'humor.

Dins el marc del 9è Festival de Poesia de Sant Cugat, Santi Arisa oferirà el 24 d'octubre un espectacle on barrejarà música i poesia de Miquel Martí i Pol. En aquest muntatge, Arisa dedicarà un tema a Joan Vergés, poeta d'honor del festival d'enguany.

Pel que fa a la dansa, l'equipament municipal ha programat dos espectacles. El primer, 'Dunas', de Sidi Larbi Cherkaoui i Maria Pagés, el 30 d'octubre. El segon, 'El trencanous', amb el Ballet de Moscou, el 12 de desembre.

L'òpera arribarà al Teatre-Auditori el 6 de novembre amb 'Il Pirata', de Vicenzo Bellini, i la sarsuela, el 24 de gener, amb 'Maruxa', d'Amadeu Vives.

El punt final al quadrimestre tindrà com a protagonista 'Llits', de Lluís Danés. En l'espectacle, es barreja circ, màgia i la música de Lluís Llach.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.