L'autor d'una de les Cantates del Mil·lenari rep un premi per l'arranjament d'una cançó de Luz Casal


  • Comparteix:

El compositor Joan Albert Amargós, autor d'una de les Cantates del Mil·lenari, ha rebut el 'Premio de la Música' al millor arranjament per la cançó 'Tu perdón' de Luz Casal. Aquesta és la quarta vegada consecutiva que Amargós guanya aquest premi. Enguany, el compositor també estava nominat en la mateixa categoria pel tema 'Burka' de Pedro Guerra.

Per quart any consecutiu, Amargós s'ha alçat amb el Premio de la Música al millor arrenjament per la cançó 'Tu perdón' de Luz, inclòs en el disc 'Con otra mirada'. Amargós competia amb Nacho Maño, membre de Presuntos Implicados, i contra sí mateix, ja que també estava nominat per la canço 'Burka', de Pedro Guerra.

A banda de fer arrenjaments musicals, Amargós destaca per la seva faceta de compositor. Un dels seus últims treballs va ser la cantata 'Mil·lenàrium', inclosa dins el concert de les Cantates del Mil·lenari que celebrar-se fa un mes al Teatre-auditori.

En declaracions a Ràdio Sant Cugat, Amargós s'ha mostrat molts orgullós de rebre aquest premi de mans de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de la Música:

Joan Albert Amargós

Com els premis de la música els vota la gent de la professió són un gran reconeixement


Amargós, que també és pianista i clarinetista, ha col.laborat amb Ana Belén, Plácido Domingo i el desaparegut Alfredo Kraus, entre d'altres. Uns contactes que li han permès treballar amb artistes d'estils molt diversos:

Joan Albert Amargós

Tinc la sort de treballar una mica per a tothom


Amargós, a l'igual que altres guanyadors, va dedicar el premi a totes aquelles persones que estan en contra de la guerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.