Gairebé 350 joves estudiants passen pel Mini-saló de l'Ensenyament


  • Comparteix:

Gairebé 350 joves estudiants han passat pel Mini-saló de l'Ensenyament instal·lat a l'Espai Jove de la Casa de Cultura. Aquest espai ha servit perquè estudiants santcugatencs trobin orientació acadèmica sobre els seus estudis i sortides professionals.

Des del 31 de març fins el passat divendres la Casa de Cultura ha acollit el Mini-saló de l'Ensenyament, on els joves han pogut conèixer les últimes novetats acadèmiques. Amb aquesta iniciativa es pretén adaptar l'oferta acadèmica al perfil de cada estudiant. La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha destacat un dels aspectes més positius del Mini-saló de l'Ensenyament:

Àngels Ponsa

El que té de bo el Mini-saló és que compta amb persones especialistes en orientació


D'altra banda, el Mini-saló de l'Ensenyament comptava també amb la presència del bus de la UPC, una altra de les iniciatives engegades per orientar als joves que estiguin indecisos. Àngels Ponsa ho explica:

Àngels Ponsa

Les demandes que es registren són moltes i variades


Recordem que al mes de maig es realitzaran una sèrie d'entrevistes personalitzades amb els estudiants que encara tinguin dubtes sobre quin camí seguir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.