Ja es pot consultar a la xarxa la nova programació del Teatre-Auditori


Temes relacionats

'Hamlet', '100% Tricicle' i 'Una comèdia espanyola', principals obres del primer quadrimestre del Teatre-Auditori (27/ago/09)

Noa, Rosario i Los Chicos del Coro, en l'oferta musical de l'equipament municipal (27/ago/09)

Circ, màgia, poesia, òpera i sarsuela completen la programació al Teatre-Auditori (27/ago/09)


  • Comparteix:

Els abonaments es posaran a la venda dimarts vinent

Els abonaments es posaran a la venda dimarts vinent

La programació de la nova temporada del Teatre-Auditori es pot consultar a partir d'avui a la web de l'equipament cultural. 'Hamlet' i 'Una comèdia espanyola', en teatre, Rosario i Noa, en música, i l'òpera 'Il pirata' són alguns dels plats forts del primer quadrimestre. Els abonaments es posaran a la venda dimarts vinent i la venda general d'entrades començarà una setmana més tard.

El tret de sortida de la nova temporada el donarà l'1 d'octubre la cantant Rosario, que presentarà el seu darrer disc, 'Parte de mí'. En l'apartat musical també destaca la presència de Los Chicos del Coro, Maria Schneider amb la Big Band de l'Esmuc, la cantant israeliana Noa i el cantautor asturià Víctor Manuel.

Shakespeare tindrà un pes important en la programació teatral. D'una banda, amb el 'Hamlet' d'Oriol Broggi amb Julio Manrique en el repartiment, i també amb un 'Ricard II' dirigit per Carme Portaceli. La santcugatenca Sílvia Munt portarà al Teatre-Auditori 'Una comèdia espanyola', obra de Yasmina Reza, i Àlex Rigola dirigirà 'Nixon-Frost'. Concha Velasco amb 'La vida por delante', '100% Tricicle' amb la companyia Clownic i 'El joc dels idiotes' interpretat per Joan Pera i Lloll Beltran completen l'oferta teatral.

L'òpera, la sarsuela, el circ i la màgia també tindran protagonisme a la nova temporada del Teatre-Auditori, amb propostes com el mag Juan Tamariz, 'El Trencanous' del Ballet de Moscou i l'òpera 'Il Pirata' de Bellini.

Els abonaments es posaran a la venda dimarts de la setmana que ve i la venda general d'entrades començarà una setmana més tard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.