Joventuts Musicals posa en marxa la 4a edició de '1a maqueta'

Logotip de les Joventuts Musicals

Cultura

Publicat el 2/set/09 per Redacció

Joventuts Musicals organitza la 4a edició del concurs '1a maqueta', destinat a joves músics que vulguin enregistrar el seu primer treball. El certamen és obert a tot tipus d'estils i a grups que no tinguin cap disc editat ni un contracte discogràfic en vigor. Com a novetats destacades de l'edició d'enguany, els cinc grups seleccionats participaran en una entrevista promocional a Cugat ràdio i el jurat escollirà la millor proposta per a la realització d'un videoclip.

D'entre tots els participants a la 4a edició del concurs, se seleccionaran cinc grups tenint en compte la mitjana d'edat dels components, que hauria d'estar per sota els 25 anys, l'interès i l'originalitat de la proposta. D'aquests, es reservaran dues places a grups amb membres de Sant Cugat o vinculats a la ciutat.

L'encarregat de seleccionar les propostes serà un jurat format per un tècnic de gravació, una persona especialitzada en la producció audiovisual, un músic professional i el mateix president de les Joventuts Musicals, Martí Marín.

Marín explica quins criteris seran determinants per escollir els grups.

Martí Marín

Valorem la trajectòria dels membres, el projecte en sí mateix i el futur del grup.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els grups seleccionats disposaran de 12 hores gratuïtes d'estudi per enregistrar els seus temes i d'una entrevista promocional a Cugat ràdio. A més, per primer cop, s'escollirà la millor proposta per enregistrar un videoclip.

El president de les Joventuts Musicals valora la implicació de Cugat ràdio en el concurs.

Martí Marín

Pels músics el fet que la ràdio local els entrevisti té molt valor ja que senten que la gent s'interessa pel que fan.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les solicituds s'han de presentar a Joventuts Musicals abans del 15 d'octubre. Les bases del concurs i la butlleta d'inscripció es poden trobar a la web de Joventuts Musicals. L'organització preveu una participació d'entre 15 i 20 grups.