Botifarrada per a tota la família i discoteca per al jovent en la Festa Major de Mas Gener


  • Comparteix:

Programa de Festa Major

Programa de Festa Major

El barri mira-solenc de Mas Gener celebra avui i demà la seva Festa Major. La pista poliesportiva del barri serà l'escenari de tots els actes festius, aquest any en horari nocturn.

Mas Gener encetarà avui la seva Festa Major amb l'actuació del Dj Mario, que posarà música a una discoteca en la qual podrà ballar tot el jovent a partir de mitjanit.

Demà, una botifarrada popular a dos quarts de deu de la nit i el tradicional Ball de Festa a càrrec de Ramon Gatell són les activitats familiars organitzades per la segona jornada festiva.

El president de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener de Mira-sol, Josep Carles Canut, explica el programa de Festa Major i lamenta no haver pogut organitzar més activitats a causa de la manca de pressupost.

Josep Carles Canut

Divendres farem una discoteca mòbil pel jovent i dissabte tindrà lloc la part familiar de la festa amb la botifarrada i el ball popular. El pressupost no ens permet fer més activitats.










Canut ha fet una crida als mira-solencs perquè assisteixin a les festes del barri i ha convidat també tots els santcugatencs a gaudir de les activitats que han organitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.