Tres galeries de Sant Cugat participen a la 'Tardor de l'Art' per ampliar públic


  • Comparteix:

Presentació de la proposta a Barcelona

Presentació de la proposta a Barcelona

Tres galeries de Sant Cugat - la Canals, Odó Art i la Sala Rusiñol - participen a la iniciativa 'Tardor de l'art', un programa amb quatre propostes que es podran veure a diferents galeries de Catalunya durant els propers tres mesos. El projecte, impulsat per quatre associacions de sales d'art de Catalunya, pretén que els ciutadans s'animin a visitar-les. 'Tardor de l'art', presentada aquest dimecres a Barcelona, té la col·laboració del Departament de Cultura i Institut Català d'Indústries Culturals.

'Tardor de l'art' inclou quatre propostes artístiques preparades cadascuna d'elles per una de les associacions de galeries participants. La primera és un cicle d'exposicions temàtiques del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya on es recullen tendències i estils artístics dels agremiats. Una altra proposta, aquesta a càrrec d'Art Catalunya, s'anomena 'Eros+ismes: l'erotisme i la subjectivitat creativa' i reuneix a través d'una quarantena d'artistes de diferents generacions les seves percepcions sobre l'erotisme. Art Barcelona ha organitzat la tercera proposta: 'Els dissabtes d'Art Barcelona', perquè el primer dissabte de cada mes sigui el dia de l'art contemporani a la capital. La darrera oferta, organitzada per l'Associació de Galeristes Independents d'Art de Catalunya, tindrà el futbol com a tema central i vol ser una oportunitat d'acostar-se al públic general.

Vicky Cortina, del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, resumeix el projecte.

Vicky Cortina

Volem captar l'interès i donar a conèixer les galeries per crear cultura.


La iniciativa compta amb el suport del Departament de Cultura, que hi ha invertit 60.000 eurosa través de l'Institut Català d'Indústries Culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.