Bona assistència en la 53a edició de la Festa Major de Mas Gener tot i la manca de pressupost


  • Comparteix:

Programa de la 53a edició de la Festa Major de Mas Gener

Programa de la 53a edició de la Festa Major de Mas Gener

Bona acollida en la 53a Festa Major del barri mirasolenc de Mas Gener durant aquest cap de setmana. Tot i la manca de pressupost, la festa ha comptat amb prop d'un miler de participants. De cara a l'any vinent, l'organització espera introduir activitats infantils, campionats esportius i de balls tradicionals, així com ampliar també l'espai d'actuació de les propostes.

La novetat d'enguay, la Discoteca Jove a càrrec del Dj Mario, ha obtingut una assistència de 200 joves. El plat fort de la festa ha arribat amb la tradicional botifarrada en família que ha aplegat 500 persones.

El president de l'Associació de Veïns i Propietaris de Mas Gener de Mira-sol, Josep Carles Canut, valora el transcurs de la Festa Major i explica també la principal mancança que ha tingut.

Josep Carles Canut

La gent ha tornat a respondre amb ganes de divertir-se. La valoració és força positiva però la nostra il·lusió hagués estat introduir una activitat per als infants, que esperem fer-la l'any que ve.











El pressupost d'enguany ha fet que la 53a edició de la Festa Major sigui força modesta. L'organització però, confia en introduir novetats de cara l'any vinent. Canut explica algunes de les propostes que estan sobre la taula.

Josep Carles Canut

Ampliar els punts d'actuació, organitzar campionats esportius de ping pong o petanca i introduir algun tipus de ball regional.


Una altre de les propostes que volen introduir és la descentralització de l'escenari de les activitats i utilitzar així altres punts del barri per organitzar-hi actuacions.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.