La Colònia Montserrat, satisfeta amb la participació en la seva Festa Major


  • Comparteix:

El veïns de la Colònia Montserrat celebrant un acte festiu

El veïns de la Colònia Montserrat celebrant un acte festiu

El barri valldoreixenc de la Colònia Montserrat ha finalitzat la seva Festa Major amb bones xifres d'assistència en les nombroses activitats que han dut a terme. Una actuació de màgia com la principal novetat d'enguany, les tradicionals sardinada i botifarrada popular i una festa infantil amb xocolata per a la quitxalla han estat les propostes més exitoses que han aconseguit aplegar més de 150 veïns.

La Festa Major d'aquest barri valldoreixenc té un format tancat que només introdueix any rere any petites novetats, com l'actuació de màgia en aquesta edició. Segons l'organització, aquesta distribució de les activitats en quatre jornades i en diferents horaris segons el perfil del públic, permet que tothom tingui el seu moment per a participar-hi.

El president de l'Associació de Veïns de la Colònia Montserrat, Antonio Yuste, fa un balanç molt positiu de les quatre jornades de Festa Major.

Antonio Yuste

Sobretot valorem la participació perquè ha estat molt bona. No ha estat superior que en altres anys però s'ha mantingut l'esperit festiu ja que aquest format permet que tothom hi pugui participar.




Yuste ha volgut destacar també la importància de seguir mantenint aquestes petites festes de barri.

Antonio Yuste

La Festa Major permet tenir contacte amb els veïns que no veus en el dia a dia. Nosaltres participem a la festa de Valldoreix però també volem tenir la nostra com a símbol d'identitat.




La Festa Major de la Colònia Montserrat ha acabat aplegant en total més de 150 persones de totes les edats.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.