El Teatre-Auditori presenta un quadrimestre amb 22 espectacles per a tots els gustos


Temes relacionats

Noa, Rosario i Los Chicos del Coro, en l'oferta musical de l'equipament municipal ( 5/set/09)

Pep Tugues: 'El Teatre-Auditori manté l'aposta per la qualitat i la diversitat, malgrat la crisi' ( 2/set/09)

'Hamlet', '100% Tricicle' i 'Una comèdia espanyola', principals obres del primer quadrimestre del Teatre-Auditori (27/ago/09)

Circ, màgia, poesia, òpera i sarsuela completen la programació al Teatre-Auditori (27/ago/09)


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la programació d'aquest trimestre

Moment de la presentació de la programació d'aquest trimestre

Un total de 22 espectacles completen la programació d'aquest quadrimestre del Teatre-Auditori, presentada oficialment aquest dimarts amb diversos actors que hi participarann. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la varietat dels espectacles, que comprenen la música de Rosario, el teatre de Shakespeare, la dansa del ballet de Moscou, així com el circ, la màgia, l'òpera, la sarsuela i la poesia.

Rosario, Los Chicos del Coro i Noa actuaran durant el primer quadrimestre de la nova temporada del Teatre-Auditori. Víctor Manuel, Maria Schneider, el Black Heritage Choir i el grup Macedònia són altres propostes musicals de l'equipament municipal per a aquest període.

'Hamlet' i 'Ricard II', de William Shakespeare, 'Una comèdia espanyola', de Yasmina Reza, i '100 % Tricicle', amb la companyia Clownic, completen l'oferta teatral del Teatre-Auditori. Durant els propers quatre mesos també es podran veure els muntatges 'El joc dels idiotes', 'Nixon-Frost' i 'La vida por delante'.

L'òpera, la sarsuela, el circ, la dansa i la màgia tampoc hi poden faltar una temporada més a l'equipament cultural. L'òpera 'Il Pirata', la sarsuela 'Maruxa' i l'espectacle de dansa 'El trencanous' són algunes de les propostes d'aquests àmbits artístics.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha presentat aquest dimarts oficialment la nova temporada acompanyat d'alguns dels seus protagonistes com són Santi Arisa, Lluís Danés, Joan Pera Patricia de No, Ramon Madaula, Carles Canut i Sant Ricard, entre altres.

Recoder ha destacat la programació d'aquest quadrimestre, que ha dit que és variada per satisfer els gustos de la població de la ciutat.

Lluís Recoder

És una programació per a tots els gustos, 22 espectacles que inclouen totes les disciplines artístiques per intentar satisfer tothom.



Un dels actors convidats a la presentació i que actuarà a 'El joc dels idiotes' el 8 de novembre, Joan Pera, ha explicat que és 'un honor' treballar a l'equipament de la ciutat.

Joan Pera

Venir a Sant Cugat és com casa meva: és un honor poder treballar aquí, és un teatre referent.


Aquest dimarts també s'han posat a la venda els abonaments per aquest quadrimestre del Teatre-Auditori a través d'internet i a les taquilles de l'equipament municipal. L'alcalde ha explicat que abans d'obrir la venda de les taquilles ja hi havia 30 persones fent cua.

Dimarts que ve es posen a la venda les entrades generals per a tots els espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.