Valldoreix escalfa motors per a la seva Festa Major amb un concert


  • Comparteix:

Valldoreix ja es prepara per la seva Festa Major d'enguany. Un concert ha servit aquest dissabte per començar a omplir de música el territori i aplegar més d'una setantena de persones al Casal de Cultura. Sota el títol 'Un passeig per la música amb la Trini i el Ferran', el concert ha ofert un recorregut per l'òpera, la sarsuela i la cançó popular catalana i sudamericana.

La directora del grup Teatre Espiral i soprano, Trini Escrihuela, el tenor argentí Ferran Traverso i la pianista Pilar Valle han estat els encarregats d'oferir aquest particular concert que inicia els actes de la Festa Major de Valldoreix.

Tot i que el programa d'activitats comença oficialment el proper dimecres, el concert també ha servit per reunir sobre l'escenari els dos artistes. Escrihuela ha confessat a Cugat.cat que segurament és el seu darrer concert com a soprano.

Tant Escrihuela com Traverso s'han mostrat molt satisfets de poder compartir aquesta actuació.

Cantants

És un luxe, és un professional, un gran mestre. / És un honor, ens coneixem des de fa anys i és una gran amiga.


Valldoreix seguirà escalfant motors de cara a la seva festa grossa amb altres propostes com una nova edició del curs d'història de Valldoreix i els campionats esportius, entre d'altres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.