El Cicle de Cinema d'Autor aixeca el teló de la seva sisena temporada


  • Comparteix:

Moment de la presentació aquest dimecres

Moment de la presentació aquest dimecres

El Cicle de Cinema d'Autor escalfa motors per donar el tret de sortida a la seva sisena temporada d'aquí a una setmana. El drama americà 'The Visitor' sobre la immigració als Estats Units servirà per aixecar el teló del cicle que aquest any compta amb un abonament de 44 euros per les 13 pel·lícules que es podran veure fins al desembre. Les sessions es mantenen els dijous a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit, i el preu per film passa dels tres als quatre euros.

'Vacaciones de Ferragosto', un film italià sobre la vellesa, i 'El Frasco', on es pot veure una cara diferent de l'actor Dario Grandinetti, són alguns dels plats forts d'aquesta temporada que comptarà amb una versió original en català. Es tracta de 'Tres días con la família', una pel·lícula en castellà, català i francès de la catalana Mar Coll que amb 28 anys aconsegueix un retrat madur sobre la família.

Escoltem el programador del cicle, Àngel Comas.

Àngel Comas

Hi ha dues pel·lícules que han estat una autèntica sorpresa als circuits de cinema d'autor, 'The Visitor' i 'Vacaciones de Ferragosto'.


El cicle continuarà col·laborant amb iniciatives de la ciutat com els actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere en què es projectarà el drama argentí 'Leonera' de Pablo Trapero, que narra el tracte a les dones embarassades a les presons de l'Argentina. A més, el novembre es podrà veure 'El Desafío. Frost contra Nixon', de Ron Howard, coincidint amb la posada en escena un dia abans de la mateixa obra teatral al Teatre-Auditori.

L'alcalde, Lluís Recoder ha destacat la consolidació del cicle i del seu públic. Recoder ha explicat que més de 10.000 persones van veure almenys una pel·lícula del cicle la temporada passada, una ocupació mitjana de gairebé el 69%.

Lluís Recoder

Només en la darrera temporada 10.533 persones han vist almenys una pel·lícula, una ocupació del 68,71%.




El director de Cinesa, Jordi Batlle, ha explicat que el cicle continuarà perquè funciona i la col·laboració amb la ciutat és molt bona.

Josep Batlle

Quan va començar això teníem una certa racança per si funcionaria. Però aquí hi ha una cooperació molt gran.






La temporada s'ha presentat aquest dimecres a la tarda als cinemes Cinesa. Dijous de la setmana vinent començarà el cicle amb 'The Visitor' de Thomas McCarthy. L'abonament per tota la temporada es pot adquirir a les taquilles abans de l'inici de la primera projecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.