El Festival Internacional de Jazz de Barcelona torna a Sant Cugat amb Noa i Maria Schneider


  • Comparteix:

La cantant israeliana actuarà al Teatre-Auditori

La cantant israeliana actuarà al Teatre-Auditori

Maria Schneider i Noa actuaran a Sant Cugat en el marc del 41è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que s'ha presentat aquest dimecres a la capital. El concert d'Schneider serà el 22 de novembre i el de Noa, el 26 del mateix mes al Teatre-Auditori.

El 41è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona portarà concerts a la nostra ciutat aquest novembre com en l'edició anterior. D'una banda, la compositora i directora d'orquestra Maria Schneider, acompanyada de la Big Band de l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc), actuarà al Teatre-Auditori el 22 de novembre. Schneider és reconeguda a nivell internacional com la número 1 del jazz en composició orquestral. D'altra banda, l'actuació de Noa tindrà lloc el 28 de novembre a les nou de la nit. La cantant israeliana presentarà el seu nou disc, 'Genes and Jeans', on resumeix les seves experiències vitals i artístiques en un total de 17 cançons. Aquest concert també és una activitat del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.

El membre de The Project, grup organitzador del festival, Tito Ramoneda, ha destacat el ressò internacional d'aquest cicle musical.

Tito Ramoneda

Tenim un gran festival a l'alçada de la nostra ciutat, estimat pel públic i que té un ple reconeixement internacional.






El preu de l'entrada de l'actuació de Noa és de 38 euros i el de Maria Schneider, de 24.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.