La Unió aposta per una programació essencialment lúdica per aquest trimestre


  • Comparteix:

La programació del Teatre la Unió per al proper trimestre aposta per espectacles de caire marcadament lúdic. Un any més, l'entitat ha renovat el conveni de col·laboració amb el Teatre-Auditori, que es traduirà amb la representació de tres espectacles. La programació infantil mantindrà el seu espai i apostarà per valors locals.

La programació del primer trimestre de la cinquena temporada del Teatre la Unió aposta per muntatges de petit i mitjà format amb l'humor com a clar protagonista.

Durant la presentació del programa, el director del Teatre la Unió, Christian Treceño, ha explicat el criteri per elaborar la programació.

Christian Treceño

Hem fet una programació molt lúdica per pal·liar els efectes de la crisis. La millor manera d'atraure el públic és amb el somriure.


Enguany serà la quarta vegada que aquest teatre privat col·labora amb el Teatre-Auditori. Aquest conveni, que suposa una aportació de 11.500 euros per part de l'Ajuntament, portarà a l'escenari de la Unió les obres 'Èxitus', 'Las Gallegas' i 'Els nens eutròfics'. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha refermat el compromís de l'Ajuntament amb el teatre.

Xavier Escura

Des de l'Ajuntament estem força satisfets de la col·laboració de les dues sales de teatre.


A la presentació, hi han assistit alguns dels artistes que protagonitzaran el cartell d'aquest trimestre. Entre ells, un dels intèrprets de 'Las Gallegas', un del plats forts de la programació. Lola González és una de les intèrprets de l'espectacle.

Lola González

L'espectacle barreja de clown i teatre còmic. Es tracta d'un funeral on tractem la mort de manera especial.


El trimestre arrancarà el divendres 9 d'octubre amb l'espectacle 'Èxitus', un espectacle de la companyia cerdanyolenca Titzina Teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.