L'Esbart lloga un local al carrer Vallès per traslladar-hi la seva seu


Temes relacionats

L'Esbart confia que tindrà nou local de cara al curs vinent ( 3/jun/09)


  • Comparteix:

L'Esbart ha llogat un local al carrer Vallès per traslladar-hi la seva seu. Després de quatre anys sense un espai fix, l'Esbart ha aconseguit un local adequat per fer les seves activitats. L'espai, que té gairebé 500 metres quadrats, compta amb diverses sales i un magatzem. La direcció de l'Esbart té previst realitzar obres d'adequació del local i esperen instal·lar-s'hi al gener de l'any vinent per començar el primer trimestre de 2010 a la nova seu.

L'Esbart es va quedar sense local després que la promotora Siglo XXI, propietària de l'edifici, fes fallida després d'enderrocar-lo. Els últims mesos, l'entitat ha dut a terme les classes de dansa a la Casa de Cultura i al Casal de Joves TorreBlanca.

El nou local, situat al carrer Vallès, compta amb amplis espais per poder dur a terme les classes de dansa i està ubicat a peu de carrer.

La presidenta de l'Esbart, Imma Bové, explica quines són les millores d'aquest local respecte els espais on havien estat anteriorment.

Imma Bové

És un local que està a peu de carrer. És relativament cèntric. Amb la quantitat de nens que tenim, n'hi ha que vénen sols i ens interessava estar a prop del centre.




Les obres d'adequació de l'espai contemplen la insonorització de les sales i una millora del terra i les parets i es preveu que finalitzin a finals d'aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.