Karabassà es presenta en societat amb un dia dedicat a la percussió


  • Comparteix:

Karabassà, l'antiga Kimbala, es presentarà en societat aquest dissabte amb la 'DesFesta', un dia dedicat a la percussió. Grups de percussió d'arreu de l'Estat espanyol, associacions locals i grups musicals participaran en una jornada que donarà a conèixer la nova imatge i el nou nom de l'entitat. Cugat.cat farà una cobertura especial de la iniciativa.

Donar a conèixer el nou nom de l'antiga Kimbala i difondre la percussió entre la població. Aquests són els principals objectius de la 'DesFesta', que començarà aquest dissabte amb una cercavila de grups de percussió. A partir de les cinc de la tarda, les set bandes participants es dividiran en tres recorreguts per dirigir-se de la plaça d'Octavià al parc Ramon Barnils. La plaça de Quatre Cantons, la carretera de Cerdanyola, el carrer de Francesc Moragas i l'avinguda de Francesc Macià són algunes de les vies per les quals passaran els grups.

Acabats els recorreguts, la jornada es traslladarà al parc Ramon Barnils on hi haurà una 'perfomance' de Karabassà en companyia de l'Esbart, els Diables i Pepe Nada. Un sopar popular i un concert a càrrec dels grups locals Goatep, La papada de Rocío, Citixileo, Mistahaid i La Flowresta Sounds posaran el punt final al dia.

La membre de Kimbala Laia Serra explica els motius de la celebració.

Laia Serra

Vam pensar com volíem celebrar el canvi de nom i oficialitzar-ho davant de Sant Cugat. Vam decidir de fer una festa.


Diverses entitats locals com Geganters, Castellers i Diables, entre altres, col·laboraran a la 'DesFesta'.

Les bandes de percussió de fora de Catalunya que participaran a la 'DesFesta' es plantegen exportar aquest model de jornada a les seves ciutats i establir intercanvis amb Karabassà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.