El galerista Josep Canals presentarà per Sant Jordi un llibre sobre l'art local al segle XX


  • Comparteix:

Un interessant viatge a través de l'art i la història de la nostra ciutat durant els últims cent anys. Això és el que proposa el llibre 'L'art del segle XX a Sant Cugat' que Josep Canals presentarà el proper Sant Jordi. El galerista ha publicat abans la versió on-line per implicar a tots els santcugatencs i recollir informació sobre aspectes i personatges decisius per Sant Cugat.

L'obra recull l'evolució artística de Sant Cugat des de les primeres edificacions i estils, el desenvolupament de la Casa de Tapissos Aymat, l'eclosió de les galeries i sales d'art fins a la consolidació de la ciutat com a centre d'art. Durant aquests cent anys Sant Cugat passa de ser una petita vila camperola de 7.000 habitants a consolidar-se com una ciutat i centre d'art amb gairebé 65.000 habitants.

El galerista Josep Canals descriu així el que vol transmetre amb el llibre:

Josep Canals

És un llibre d'història i d'art atractiu de tenir-lo a les mans


L'obra abraça cent anys de la vida artística de la ciutat. Per no deixar-se cap artista, sobretot de principis de segle, Canals ha publicat la versió on-line perquè els santcugatencs puguin participar i dir la seva:

Josep Canals

Volia que el llibre recollís tota la gent possible sense deixar-ne cap nom important


El llibre es presentarà també a Barcelona juntament amb una exposició de sis artistes santcugatencs a principis de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.