'Departures', de Yojiro Takita, al cicle Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

'Departures', del director japonès Yojiro Takita, és la proposta d'avui per al cicle Cinema d'Autor. La pel·lícula explica la història d'un concertista de violoncel que, després de ser acomiadat, torna al seu poble natal. Allà comença a treballar en una feina que no és el que esperava. La projecció serà doble, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit, als cinemes Cinesa.

Daigo Kobayashi és un violoncel·lista que és acomiadat perquè l'orquestra de Tòquio on treballa es dissol. Per això, decideix tornar al seu poble natal amb la seva dona. Allà troba un anunci titulat 'Assistència de viatges' que sembla una feina en una agència de viatges. Un cop a l'entrevista, però, s'adona que l'anunci fa referència a viatges al més enllà i, per tant, treballarà en una funerària.

Amb aquest film, el director pretén desemmascarar un dels conceptes ancestrals japonesos, que la vida i la mort coexisteixen de forma harmònica.

El preu de l'entrada és de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.