'El desafío: Frost contra Nixon', de Ron Howard, al cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de 'El desafío. Frost contra Nixon'

Cartell de 'El desafío. Frost contra Nixon'

La pel·lícula 'El desafío: Frost contra Nixon', del director nord-americà Ron Howard, és la proposta per aquest dijous del cicle de Cinema d'Autor. El film mostra l'entrevista televisada entre l'expresident nord-americà Nixon i el periodista Frost sobre el cas Watergate i també les setmanes precedents de tractes i acords entre els dos protagonistes. La cinta es projectarà a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als Cinesa Sant Cugat.

Tres anys de silenci després de la dimissió de Richard Nixon, l'expresident nord-americà accepta concedir una única entrevista sobre els escàndols de corrupció política de Watergate que el van portar a la renúncia. Per a aquesta ronda de preguntes, Nixon tria l'alegre presentador britànic David Frost, pensant-se que seria un entrevistador fàcil de vèncer. Però la realitat resulta totalment diferent, ja que durant l'entrevista els dos protagonistes acaben revelant la seva personalitat, inseguretats i reserves de dignitat.

Demà, es podrà veure al Teatre-Auditori la versió escènica d'aquesta obra, amb Lluís Marco i Joan Carreras, i direcció d'Àlex Rigola.

El preu de l'entrada al cinema és de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.