'Sueños de juventud', de Jan Sverák, al cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell de 'Sueños de Juventud'

Cartell de 'Sueños de Juventud'

La pel·lícula 'Sueños de Juventud', del director txec Jan Sverák, és la proposta per aquest dijous del cicle de Cinema d'Autor. La comèdia dramàtica presenta un professor de literatura jubilat que demostra que les il·lusions es poden tenir a qualsevol edat. La cinta es projectarà a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als Cinesa Sant Cugat.

Un professor txec de literatura, Josef, s'adona que ja no entén els seus alumnes i abandona l'ensenyament. Un cop jubilat, l'exprofessor es decideix a buscar una altra feina i comença a buscar alternatives més vitals i certament impròpies per la seva edat. Una nova feina a un supermercat li fa descobrir una visió de la vida més real a la vessant teòrica que estava acostumat.

El llargmetratge ha estat guardonat amb el Premi del Públic del Festival d'Hamburg. El preu de l'entrada és de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.