Entitats i santcugatencs donen la benvinguda a la nova Karabassà


  • Comparteix:

Música, festa i molta percussió. Així s'ha presentat el grup Karabassà, antiga Kimbala, davant els santcugatencs. El grup ha estat acompanyat de formacions de percussió d'arreu de l'Estat espanyol, associacions locals, grups musicals i molts santcugatencs que s'han aplegat al llarg de la cercavila de presentació i els concerts. Sota el nom de 'DesFesta', la nova Karabassà ha fet la seva presentació en societat omplint el centre de la ciutat d'animació.

La 'DesFesta', amb la qual col·labora Cugat.cat, ha recorregut el centre de la ciutat des de la plaça Octavià fins al Parc Ramon Barnils. Molts santcugatencs s'han aplegat al llarg de la cercavila que ha comptat amb set bandes vingudes de diferents indrets de l'Estat espanyol i tres recorreguts. La percussió ha estat acompanyada de música i les actuacions d'entitats locals com els Castellers, els Geganters i els Diables. Tot plegat per presentar en societat la nova Karabassà.

Una de les membres de Karabassà, Laia Serra, explica quin és el motiu de d'aquesta gran festa.

Laia Serra

Hem aprofitat aquesta oportunitat de fer oficial el nom per fer una festa i donar a conèixer la percussió.


La jornada ha posat el punt i final amb una 'performance' del grup en companyia de l'Esbart, els Diables i el cantautor Pepe Nada que ha donat pas a un sopar popular i un fi de festa al parc Ramon Barnils amenitzat per grups locals com Goatep, La papada de Rocío, Citixilo, Mistahaid i la Flowresta Sound.

Una vegada presentat el seu nou nom, Karabassà té la intenció de continuar evolucionant i tocar a l'estranger. Ho explica Serra.

Laia Serra

Volem continuar evolucionant, anar a l'estranger i fer espectacles més grans.






Karabassà compta actualment amb 22 membres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

2 dies de soroll perquè un grup de percussió canvia de nom ? No hi ha més parcs a Sant Cugat per fer festes que molesten als veïns ? Ja n'estem tips de soroll !

Torreblanca. Enviat el 21/set/09


Si amb el que va passar dissabte a la tarda a Sant Cugat, només vas ser capaç de sentir soroll, és que no tens ni idea del que és música. Música és cultura!

Santcugatenca. Enviat el 21/set/09


No només no en tens ni idea de música si que no en tens ni idea del que és Sant Cugat socialment parlant ni del seu teixit cultural. NI IDEA!!!! Estem farts de gents com tu

santcugatenc. Enviat el 21/set/09


Soroll?¿ La veritat és que va ser una gran festa.... Feia temps que aqui a Sant Cugat no es feia una cosa així, som un poble amb una qualitat musical molt elevada i alhora variada.... Si no t'agrada aquest tipus d'actes al poble ja saps qué has de fer, anar a viure a la montanya....

Torreblanka okupa!. Enviat el 22/set/09


La Santcugatenca diu que "Música és cultura", hi estic d\'acord. Però cal fer-la compartir amb el veïns tot el cap de setmana ? El Torreblanka okupa! diu que anem a viure a la \"montanya\" (deu voler dir muntanya). La propera festeta la feu al Casal de Torre Blanca !

Torreblanca. Enviat el 23/set/09


Estimada Torreblanca Si no compartim la nostra música i la nostra cultura, som un poble mort Si no donem espai als joves, serem un poble mort Si no som capaços de ser tolerants amb activitats puntuals que no son del nostre total grat, si no deixem que els altres s’expressin i es mostrin, serem un poble mort. Anar a la muntanya no us serviria de res. Segurament també us molestarien els arbres, o el so de les campanars, o la olor de les vaques.......

Santcugatenca. Enviat el 23/set/09


Santcugatenca, és que el que precisament busca \\\"Torreblanca\\\" és que siguem un poble mort!!!

santcugatenc. Enviat el 23/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.