Bona nota pels Castellers de Sant Cugat a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

La trobada Castellera ha protagonitzat el matí d'aquesta última jornada de Festa Major a Valldoreix. Els Castellers de Sant Cugat han descarregat amb bon pols el tres de set, el quatre de set, I el tres de sis i el pilar de cinc aixecats per sota. La manca de castellers a la colla de la ciutat ha impedit que poguessin aixecar també el quatre de set amb agulla. La colla convidada, els Bordegassos de Vilanova, ha fet una actuació més discreta i no han pogut descarregar el quatre de set amb agulla.

El cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Èric Bellmunt, valora l'actuació que han protagonitzat per la Festa Major de Valldoreix.

Èric Bellmunt

Hem fet tres i quatre de set, i ens ha faltat gent per fer el quatre de set amb agulla. La valoració és positiva i la gent està força animada per aquesta segona part de la temporada.










La propera actuació dels Castellers de Sant Cugat serà el proper cap de setmana a Sitges on intentaran descarregar el tres de set per sota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.