La participació a 'L'Estiu al Museu' dobla la de l'edició passada


  • Comparteix:

Darrera setmana d'activitats d'estiu al Museu de Sant Cugat

Darrera setmana d'activitats d'estiu al Museu de Sant Cugat

Més de 600 persones han participat aquest estiu a les activitats culturals del Museu de Sant Cugat, doblant així les xifres de l'edició anterior. La visita guiada a l'exposició 'Goya. Capritxos i desastres' i per als més menuts 'El pinzell màgic. Contes narrats amb il·lustracions simultànies' han estat els plats forts de 'L'Estiu al Museu'.

El Museu de Sant Cugat ha organitzat des del juliol un total de 26 activitats que han posat la cultura a l'abast dels santcugatencs durant l'estiu.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha destacat l'alta participació d'aquesta edició de 'L'Estiu al Museu' en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Campins

Així com altres anys s'havien hagut de suspendre algunes activitats, enguany totes han tingut públic i moltes amb un nombre important d'assistents.



Una darrera visita guiada a l'exposició dels gravats de Goya, inclosa en el programa de les Jornades Europees de Patrimoni, serà l'activitat que posarà el punt final a 'L'Estiu al Museu'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.