La CAL de Sant Cugat participarà el dia de Sant Jordi en una manifestació a Barcelona


  • Comparteix:

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) de Sant Cugat participarà a la manifestació del dia 23 a Barcelona a favor de l'ús del català. Dos dies després se celebra el Segon Sopar de la llengua que premiarà les persones, empreses i entitats que més han contribuït a la promoció del català al llarg de l'any.

Aquesta manifestació és el colofó d'un seguit d'iniciatives que la CAL ha organitzat aquesta setmana amb motiu de la diada de Sant Jordi.

La Coordinadora d'Associacions per la Llengua pretén recuperar Sant Jordi com a jornada reivindicativa. El manifest final ja ha rebut, de moment, 1.500 adhesions de partits polítics i entitats cíviques i culturals, així com de persones individuals.
Segons el membre de la CAL, Bernat Pros, Sant Jordi és el millor dia per reivindicar la pèrdua d'ús de la nostra llengua:

Bernat Pros

Sant Jordi sempre s'ha caracteritzat com una data de reivindicació de la llengua


D'altra banda, la CAL continua la seva campanya informativa per forçar els comerços a retolar en català. Segons ha explicat Bernat Pros, en aquests moments s'estan enviant cartes informatives sobre l'obligatorietat que tenen les empreses de tenir com a mínim el català en els seus cartells. Pros ha explicat que han rebut molt bona resposta del comerç local i que els més reticents han estat les grans superfícies i franquícies:

Bernat Pros

Sant Cugat ens està ajudant molt


El Sopar se celebrarà el dia 25. Abans es dedicarà una jornada als infants per promocionar l'ús del català també entre els més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.