El Castell de Canals de Valldoreix s'omple de jazz amb el grup Blue Note


  • Comparteix:

El Castell de Canals de Valldoreix es confirma com a espai musical amb el concert del grup Blue Note. Aquesta actuació ha estat la primera que acull el castell després de la restauració de la muralla aquest estiu. El conjunt jazzístic, que ha actuat aquest dissabte al vespre, ha interpretat peces com 'Lucky to be me' i 'Sentía', entre altres. L'espectacle s'ha emmarcat dins les Jornades Europees del Patrimoni a Catalunya 2009.

El bon temps ha permès al quartet Blue Note omplir les afores del Castell de Canals de jazz. Amb peces com 'The masquerade is over' i 'I fall in love too easily', el conjunt musical ha ofert una actuació intimista i propera.

Un dels músics, Claes Magnet, explica quin és el repertori del grup.


Claes Magnet

És un repertori d'estàndards clàssics de jazz. Hi ha alguns temes que els hem convertit a clàssics nosaltres.



El concert de Blue Note ha estat el primer que acull el castell després de les restauracions de l'estiu. Actualment s'està restaurant la paret i adequant l'entorn per fer-hi activitats. Una setantena de persones ha assistit a l'actuació, que ha començat amb una copa de cava per als espectadors.

La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, enumera les diverses restauracions que actualment es troben en marxa al Castell.

Montserrat Turu

Acabarem les obres de consolidació de la paret i arranjarem la part alta. Quan s'hi pugui accedir pensarem què podem fer perquè la gent de Valldoreix s'hi acosti.





El Castell de Canals, situat a Valldoreix entre el carrer Faisà i el Passeig de l'Oreneta, és un castell documentat des del segle XII i del qual es conserven restes de part de la muralla nord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.