Més de 600 escolars participen a l'audició didàctica del Concert de Sant Jordi


  • Comparteix:

Més de 600 escolars han participat a l'audició didàctica del Concert de Sant Jordi que oferirà demà l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Els alumnes han pogut escoltar fragments del recital 'Simfònica Espectacular' i conèixer de prop el funcionament d'una orquestra.

Aquestes audicions, que l'Orquestra acostuma a organitzar abans de les seves estrenes, volen acostar als estudiants el món de la música simfònica i les diferents peces del seu repertori. Segons una de les professores de música que ha acompanyat els estudiants, les audicions són un complement idoni per l'aprenentatge musical:

Professora de Música

És molt important que puguin veure els instruments en directe


En aquesta ocasió, els músics han tocat fragments escollits per aprendre a diferenciar les famílies d'instruments. Segons la coordinadora d'aquestes audicions, Núria Serrahima, els alumnes són els que acaben decidint com serà la sessió, perquè s'intenta contestar d'una manera pràctica els seus dubtes sobre l'Orquestra.

Núria Serrahima

No només fem la interpretació de les peces sinó que sempre es fa una introducció didàctica


L'audició ha avançat algunes de les peces que l'Orquestra interpretarà al Concert 'Simfònica Espectacular', on s'interpretarà un repertori de música sorprenent i de obres que s'han composat per espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.