Les Jornades Europees de Patrimoni sensibilitzen 600 santcugatencs amb els monuments de la ciutat


  • Comparteix:

Taller familiar de campanars en miniatura

Taller familiar de campanars en miniatura

Es consoliden les Jornades Europees de Patrimoni a Sant Cugat amb la participació de 600 persones en total i 250 en les activitats, segons l'organització. El valor dels gravats de Goya i la interculturalitat que ha desprès el concert de flauta japonesa al Monestir, han estat les novetats distintives d'enguany, mentre que les activitats en família han tornat a ser les més exitoses.

La iniciativa, impulsada pel Consell d'Europa, ha conscienciat les famílies santcugatenques sobre el valor del patrimoni cultural de la ciutat, i ho ha fet de manera lúdica a partir de tallers i visites teatralitzades. Els infants també han conegut la riquesa dels monuments per mitjà d'un taller d'escriptura medieval i un altre de construcció d'un campanar en miniatura.

La tècnica d'Educació del Museu de Sant Cugat, Helena Minuesa, destaca les activitats més exitoses de les vuit propostes que han organitzat per aquesta edició.

Helena Minuesa

Destacaria la visita guiada a l'exposició de Goya perquè ha estat tot un luxe, i el concert de música japonesa al Claustre perquè és l'aposta més intercultural i arriscada que tenim.


Minuesa ha fet també un balanç positiu d'aquestes tres jornades de sensibilització cap al patrimoni de la ciutat i ha valorat sobretot la participació.

Helena Minuesa

L'afluència ha estat al voltant de 600 persones, 250 de les quals han participat en les activitats. És una xifra elevada de la qual estem molt satisfets.


L'organització espera que de cara l'any vinent es pugui augmentar l'oferta d'activitats i es posen com a principal repte arribar al públic jove, que fins ara és el perfil de visitant que més els ha costat atraure.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.