Finalitza el termini per participar en la primera edició del Concurs Literari de Mira-sol


  • Comparteix:

El termini per participar a la primera edició del Concurs Literari de Mira-sol, que organitza el Casal de Cultura del districte, ha finalitzat coincidint amb la Diada de Sant Jordi. El relat curt és l'única modalitat que concursa en aquest certamen, adreçat a persones de totes les edats. Els premis, consistents en uns lots de llibres, es lliuraran el 16 de maig.

Els interessats en participar en aquest nou certamen literari encara tenen un dia per lliurar els seus treballs al Casal de Cultura de Mira-sol o a la biblioteca del CEIP Catalunya. Les obres han de ser relats curts escrits en català o castellà i de temàtica lliure.

El concurs està format per dues categories, la primera dirigida a joves de 12 a 18 anys i la segona, per majors de 18 anys. Els guanyadors de cada categoria guanyaran un obsequi i un lot de llibres.

El veredicte, i el corresponent lliurament de premis, tindran lloc a el 16 de maig, a les 7 de la tarda, al Casal Cultural de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.