Les autores del l'obra 'El somni d'en Miolet' visiten el Pati de Llibres aquest dissabte


  • Comparteix:

El Pati de Llibres està al carrer Xerric

El Pati de Llibres està al carrer Xerric

La visita de les autores del llibre infantil 'El somni d'en Miolet', les germanes Ral, aquest dissabte al Pati de Llibres és el plat fort del programa d'octubre de la llibreria. Aquesta activitat coincideix amb el 'Fora Stocks' que organitzen els comerços de Sant Cugat per oferir els seus productes a preus rebaixats.

Una trobada familiar amb les autores del llibre infantil 'El somni d'en Miolet', les germanes Meritxell i Lourdes Ral, encentarà aquest dissabte el programa d'activitats d'octubre del Pati de Llibres. Les germanes Ral han escrit, il·lustrat i editat aquest llibre per als més menuts. La inscripció prèvia a l'activitat es pot fer a la mateixa llibreria al preu d'un euro. La visita de les autores coincideix amb l'activitat 'Fora Stocks' que les botigues de la nostra ciutat organitzen per vendre els seus productes a preus més baixos. El Pati de Llibres tindrà un petit aparador al carrer Xerric amb samarretes, clauers, titelles, CDs i DVDs.

La responsable del Pati de Llibres, Diana Riba, ha destacat com a novetat una xerrada sobre la pubertat adreçada als adults.

Diana Riba

Fem una activitat de pubertat perquè els pares puguin venir a parlar amb una psicològa sobre tots els temes que poden afectar aquest període dels infants.


Cada dimecres del 14 d'octubre fins al 2 de desembre les famílies podran participar a un curs de massatge infantil a càrrec de l'antropòloga, llevadora i membre de l'Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI) Montse Albiol.

Finalment, una altra activitat destacada a l'octubre al Pati de Llibres serà el dia 24 amb la lectura que farà l'escriptor Enric Larreula del seu llibre de poesia 'Animalari'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.