La Comissió Jurídica de la Generalitat rep els documents per declarar Torre Negra com a no urbanitzable


  • Comparteix:

El Pi d'en Xandri és un dels punts emblemàtics de l'àrea natural de Torre Negra

El Pi d'en Xandri és un dels punts emblemàtics de l'àrea natural de Torre Negra

El procés per declarar Torre Negra com a sòl no urbanitzable fa un pas més endavant amb la remissió dels informes favorables feta pel Departament de Política Territorial a la Comissió Jurídica Assessora. Aquesta procés vol evitar deixar cap serrell jurídic pendent que pugui tombar el canvi en el PGM per fer de Torre Negra un parc rural.

Una vegada la Comissió d'Urbanisme de Catalunya ha aprovat el canvi en el PGM perquè Torre Negra passi a ser sòl no urbanitzable, ara, els informes s'han remés a la Comissió Jurídica Assessora que és l'encarregada d'emetre un dictamen jurídic sobre aquesta proposta.

Segons ha explicat l'alcalde, és un tràmit que l'Ajuntament es podia estalviar però s'ha preferit tirar-lo endavant perquè no quedi cap serrell jurídic ni legal pendent:

Lluís Recoder

Per tenir més garanties jurídiques hem volgut portar l'expedient a la Comissió Jurídica Assessora


Recordem que l'objectiu d'aquest procés iniciat és blindar la protecció d'aquest espai de 150 hectàrees de zona verda modificant el Pla General Metropolità. El document preveu la tramitació posterior d'un Pla Especial que en permenoritzi el usos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.