La clausura dels actes del 25è aniversari del Taller Triangle reuneix un centenar de persones a la Casa de Cultura


Temes relacionats

El Taller Triangle celebrarà el final del 25è aniversari amb art i música (22/set/09)

El Taller Triangle dóna el tret de sortida als actes del seus 25 anys amb una exposició (15/mai/09)


  • Comparteix:

El Taller Triangle ha tancat els actes de celebració del seu quart de segle amb un espectacle a la Casa de Cultura que ha tingut els més de 2.000 alumnes que han passat per l'entitat com a protagonistes. La santcugatenca Marta Alemany ha ofert una actuació de llum i ombres, que ha anat acompanyada de la projecció d'imatges retrospectives del taller. Amb aquesta celebració, que ha reunit un centenar de persones a la Casa de Cultura, l'entitat posa punt final a cinc mesos de festa per haver sumat 25 anys de vida.

El Taller Triangle ha clòs els actes d'aquests 25 anys en el mateix escenari on va començar les celebracions, a la Casa de Cultura. L'entitat ha complert la promesa que va fer durant la inauguració dels actes de l'aniversari al maig i ha presentat un petit desplegable sobre la història de l'entitat que ha repartit entre els assistents.

L'aperitiu festiu l'han posat un espectacle de Marta Alemany, música i una projecció de retrospectives del taller. L'alcalde, Lluís Recoder, no s'ha volgut perdre la festa i ha recordat la tasca del Taller Triangle al llarg d'aquests 25 anys.

Lluís Recoder

Són més de 2.000 alumnes que han passat per les aules del Taller Triangle que ha fet una gran tasca de promoció de la creativitat.



Els autèntics protagonistes han estat els alumnes, tant els antics com els actuals, que han explicat què fan al taller i què representa per a ells.

Alumnes

M'agrada perquè es fa de tot. / M'agrada fer manualitats. / Recordo que m'encantava venir per fer alguna cosa creativa.







El Taller Triangle organitzarà algun reconeixement més al llarg de l'any per acabar de commemorar l'aniversari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.