Els antecessors de Pere Marín a la Unió carreguen contra la seva gestió


Temes relacionats

La Unió, embargada per un deute de 126.000 euros ( 2/oct/09)


  • Comparteix:

La Unió viu una situació econòmica difícil

La Unió viu una situació econòmica difícil

Els dos darrers expresidents de la Unió Santcugatenca critiquen la gestió de l'actual cap de l'entitat, Pere Marín, després de donar-se a conèixer que la Unió està embargada per un deute de 126.000 euros contret amb els antics responsables del bar de l'entitat. El president de la Unió entre els anys 1995 i 1999, Josep Puig, considera que cal buscar la col·laboració amb l'Ajuntament, mentre que Joan Mata, president fins aquest any, aposta per demanar un nou crèdit.

Josep Puig, que va presidir l'entitat a finals de la dècada passada, alerta que els costos de manteniment de les infraestructures de la Unió mai podran ser assumits pels baixos ingressos que genera. Per això, en declaracions a Cugat.cat, Puig reclama la intervenció del consistori.

Josep Puig

Un nou crèdit és complicar-se encara més. La Unió no té prou ingressos per les despeses que necessita.


De la seva banda, el president fins aquest any de l'entitat, Joan Mata, nega haver ocultat l'embargament a l'actual junta, tal com ha afirmat Marín a Cugat.cat. Mata afirma que cal buscar nous recursos econòmics ja sigui a través de l'administració o bé del sector privat. A més, Mata assegura que no s'han escoltat les seves propostes.

Joan Mata

Cal buscar recursos per via oficial o via privada. Jo havia presentat plantejat línies d'actuació que no s'han volgut escoltar.







La Unió acumula un deute total de mig milió d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.