Jiggy enceta el cicle 'Mou-te' fent ballar més d'un centenar de persones


  • Comparteix:

El grup de rock Jiggy ha encetat la tercera edició del 'Mou-te' amb un concert al nou espai del cicle musical, situat aquest cop al Teatre la Unió. Tot i l'àmplia oferta musical d'aquest divendres a la ciutat, més d'un centenar de persones han assistit a l'espectacle. El conjunt santcugatenc ha interpretat temes del seu EP 'Amateur' i diverses versions, entre les quals destaca 'Beat it', de Michael Jackson, que ha estat molt aplaudida pel públic.

Jiggy, que està format per dos santcugatencs, interpreta cançons basades en el pop-rock, amb tocs de R&B, indie i metall. El conjunt ha estat guardonat al festival Rubifest i TheMusicDirectory, entre altres.

El grup de Cadaqués Ix!, caracteritzat pel seu estil d'indie rock català, actuarà el 16 d'octubre dins el mateix cicle de concerts. La tercera edició del 'Mou-te', organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, posarà punt i final el 27 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.