'La filla del Ganges' i 'La sombra del viento' han estat els llibres triomfadors del Sant Jordi 2003


  • Comparteix:

Els santcugatencs van remenar tot tipus de llibres d'entre les nombroses ofertes que hi havia a les parades

Els santcugatencs van remenar tot tipus de llibres d'entre les nombroses ofertes que hi havia a les parades

'La filla del Ganges' d'Asha Miró i 'La sombra del viento', de Carlos Ruiz Safón, són els llibres en llengua catalana i castellana que més s'han venut aquest Sant Jordi a Sant Cugat. A banda d'aquests títols, els santcugatencs també s'han decantat per les darreres produccions d'Andreu Buenafuente, Isabel Allende i el desaparegut Terenci Moix.

La majoria de paredes de llibres de Sant Cugat van concentrar-se ahir a la plaça Octavià. En aquest emplaçament milers de ciutadans van remenar i comprar llibres que, en la majoria dels casos, han fet acomplir les previsions. Les obres d'Asha Miró i Carlos Ruiz Safón van triomfar de ple aquest Sant Jordi, tot i que el darrer Premi Sant Jordi, 'El purgatori', també ha obtingut unes bones vendes.

Andreu Buenafuente ha triomfat, per quart any consecutiu, amb el darrer treball literari de 'El Terrat'. Aquest Sant Jordi ha estat, de nou, un gran èxit pel 'Soldats de Salamina', de Javier Cercas, autor que va reventar les vendes de l'any passat.

El responsable de la llibreria Alexandria, Oriol Canosa, ens comenta per on s'han decantat els gustos dels santcugatencs:

Oriol Canosa

Un dels que s'ha venut molt és 'La sombra del viento'


Com sempre la literatura infantil ha estat un bon reclam pels compradors. Les històries de 'Les 3 bessones' i Harry Potter han deixat pas a noves propostes com les aventures de Molly Moon. Com apuntàven els pronòstics, la recent desaparició de Terenci Moix ha portat als lectors ha retre-li un sentit homenatge. Molts ciutadans han celebrat aquest Sant Jordi amb la compra d'obres com 'El arpista ciego' o 'El dia que va morir Marylin'.

En aquest 23 d'abril, els ciutadans tampoc s'han oblidat de les obres dels escriptors locals com Víctor Alexandre, Josep Vergés o Marta Pessarrodona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.