Joan Mata qüestiona les mesures per salvar la Unió que proposa Pere Marín


Temes relacionats

La Unió, embargada per un deute de 126.000 euros ( 2/oct/09)

Els antecessors de Pere Marín a la Unió carreguen contra la seva gestió ( 2/oct/09)


  • Comparteix:

L'expresident de la Unió Santcugatenca, Joan Mata, dubta de les mesures per salvar l'entitat que ha plantejat l'actual president, Pere Marín. En una entrevista a Cugat.cat, Mata ha advertit que reduir costos retallant les activitats professionals, com el teatre, pot ser contraproduent perquè suposaria renunciar a una via d'ingressos i afectaria el prestigi de l'entitat. L'actual president, Pere Marín, s'ha negat en l'últim moment a participar en un cara a cara que Cugat ràdio (91.5 FM) havia programat per aquest dilluns.

Joan Mata, que va presidir la Unió fins al març d'aquest any, creu que l'estratègia de reducció de costos anunciada per la junta gestora de Pere Marín no servirà per salvar l'entitat, embargada judicialment per un deute de 126.000 euros contret amb l'exllogater del bar. Segons Mata, si la retallada afecta les activitats professionals de la Unió, com el teatre, l'entitat farà un pas enrere.

Joan Mata

Això reduiria els ingressos i el crèdit de l'entitat a Sant Cugat. Tornaria a ser la Unió dels anys 80, on la gent anava a jugar a cartes.


D'altra banda, Mata ha desmentit les acusacions de Pere Marín, que havia acusat l'anterior junta d'ocultar el procediment judicial que ha acabat amb l'embargament de l'entitat. L'expresident de la Unió ha recordat que el deute va generar-se durant la presidència de Josep Puig i que la seva junta va elaborar un pla per superar la difícil situació financera.

L'actual president, Pere Marín, s'ha negat en l'últim minut a participar en un cara a cara proposat per Cugat ràdio (91.5 FM) per confrontar les dues visions sobre la crisi de la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.