El Festival de Poesia de Sant Cugat homenatja Joan Vergés entre el 21 i el 25 d'aquest mes


  • Comparteix:

Presentació del festival

Presentació del festival

La 9a edició del Festival de Poesia de Sant Cugat convertirà els carrers de la ciutat en l'epicentre de la poesia catalana del 21 al 25 d'octubre. Diferents activitats com recitals, sessions poètiques, exposicions, 'after hours' poètics i actuacions guarniran aquesta edició. El poeta d'honor d'aquest any serà Joan Vergés.

Un recorregut poeticomusical per l'obra de Miquel Martí i Pol al Teatre-Auditori serà un dels principals actes del certamen. En aquest muntatge, Santi Arisa dedicarà una cançó al poeta d'honor, Joan Vergés.

En la presentació del festival, Vergés ha agraït haver estat escollit com a poeta d'honor.

Joan Vergés

He de dir una sola paraula: gràcies. Amb això ja quedo bé en el millor sentit de la paraula.


La crisi ha provocat modificacions en el festival de poesia de la ciutat. El principal és el de la supressió del càrrec de director del certamen. Segons el president de la Institució de Lletres Catalanes, entitat coorganitzadora del festival, Oriol Izquierdo, això no restarà qualitat a la iniciativa.

Oriol Izquierdo

El festival no té una signatura pròpia, però l'hem dissenyat fent l'esforç perquè sigui un bon programa.


La majoria d'activitats del festival es mantenen a escenaris com el Monestir, la biblioteca del Mil·lenari i el barri de Torreblanca. Tot i això, la inauguració, amb un recital de composicions del poeta d'honor, tindrà lloc a la biblioteca del Mil·lenari en lloc del Monestir.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la relació de Sant Cugat amb la poesia més enllà d'aquest certamen.

Xavier Escura

Sant Cugat és una ciutat compromesa amb la poesia més enllà d'aquest festival.


L'organització del festival va a càrrec de l'Ajuntament i de la Institució de les Lletres Catalanes. El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat col·labora en el certamen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.