Actors de 'Hamlet' i 'Ricard II' parlen de Shakespeare avui al Cafè Auditori


Temes relacionats

El Teatre-Auditori presenta un quadrimestre amb 22 espectacles per a tots els gustos ( 8/set/09)

'Hamlet', '100% Tricicle' i 'Una comèdia espanyola', principals obres del primer quadrimestre del Teatre-Auditori (27/ago/09)


  • Comparteix:

Els actors de la versió de 'Hamlet' d'Oriol Broggi

Els actors de la versió de 'Hamlet' d'Oriol Broggi

Els actors Carles Martínez, Manel Barceló i Carme González parlaran aquest vespre de les versions de les obres de Shakespeare 'Hamlet' i 'Ricard II' que interpretaran al Teatre-Auditori. La xerrada forma part del cicle 'Parlem de...', que analitza aspectes dels muntatges que es representen a l'equipament municipal. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre al Cafè Auditori i el presentarà Eduard Jener.

Les representacions d'aquests clàssics de Shakespeare començaran el 16 d'octubre amb 'Hamlet'. Aquesta versió està dirigida per Oriol Broggi i inclou en el repartiment Julio Manrique, Carme Pla i el santcugatenc Carles Martínez, entre d'altres. Situada a Dinamarca, 'Hamlet' explica la venjança del príncep Hamlet del seu tiet Claudi, qui va assassinar el seu pare per casar-se amb la reina i convertir-se en monarca.

'Ricard II', també de Shakespeare, arriba al Teatre-Auditori el 18 de desembre amb la direcció de Carme Portaceli i amb intèrprets com David Bagès, Manel Barceló i Carme Gonzàlez. Aquesta representació de la clàssica tragèdia històrica presenta els episodis principals del destronament del rei Ricard i de la lluita per la consolidació del poder.

El preu de les entrades a les dues obres va dels 14 als 22 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.